Gepost op

Planetextreme Flatrail Jam Sessie

Planetextreme Flatrail Jam Sessie

Planetextreme Flatrail Jam Sessie, Op 29 juli organiseert Planetextreme.eu, De Stuntstepwinkel van Belgie en Nederland, een Flatrail Jam Sessie.  We willen deze sessie buiten laten doorgaan en rekenen daarvoor op goed weer. Noteer dus zeker 29 juli in je agenda.

De Opzet

We hebben 1 flatrail van 40cm hoog en 6m lang, 1 flatrail van 30cm hoog en 2 lang.  De deelnemers mogen deze opstellen naar eigen goodwill en dan de Jam Sessie starten.  De sessie loopt van 14:00 tot 16:00 en we voorzien.

De jury zullen we opbouwen uit Streetriders binnen het Planetextreme.eu Team.  Aan het einde van de rit kiezen we de 2 beste riders uit en deze mogen een plaats verwachten in het Planetextreme.eu Team.

Er zijn ook tal van prijzen uit te delen.

Inschrijving

We verwachten een pre-registratie van de deelnemers.  Deelnemen is gratis en het park is die dag ook gratis toegankelijk voor de deelnemers.
Schrijf je hier in

Planetextreme Flatrail Sessie