Gepost op

Planetextreme Flatrail Jam Sessie

Planetextreme Flatrail Jam Sessie

Planetextreme Flatrail Jam Sessie, Op 8 juli en/of 29 juli organiseert Planetextreme.eu, De Stuntstepwinkel van Belgie en Nederland, een Flatrail Jam Sessie.  We willen deze sessie buiten laten doorgaan en rekenen daarvoor op goed weer, vandaar dat we 2 dagen hebben ingelast.   Noteer dus zeker 8 juli en 29 juli in je agenda.

De Opzet

We hebben 1 flatrail van 40cm hoog en 6m lang, 1 flatrail van 30cm hoog en 2 lang.  De deelnemers mogen deze opstellen naar eigen goodwill en dan de Jam Sessie starten.  De sessie loopt van 14:00 tot 16:00 en we voorzien.

De jury zullen we opbouwen uit Streetriders binnen het Planetextreme.eu Team.  Aan het einde van de rit kiezen we de 2 beste riders uit en deze mogen een plaats verwachten in het Planetextreme.eu Team.

Er zijn ook tal van prijzen uit te delen.

Inschrijving

We verwachten een pre-registratie van de deelnemers.  Deelnemen is gratis en het park is die dag ook gratis toegankelijk voor de deelnemers.
Schrijf je hier in

Planetextreme Flatrail Sessie

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.