[:nl]Bouw en verkoop van Skate toestellen[:]

[:nl]

Bouw en verkoop van Skate toestellen

Bouw en verkoop van Skate toestellen is de voornaamste activiteit van PlanetX Indoor Park vzw.  Bij PlanetX Indoor Park Vzw bouwen we afzonderlijk obstakels of gehele skateparken op maat en dit volledig naar de wensen van de klant.

PlanetX Indoor Park VZW beschikt hiervoor over een Showroom die actief wordt gebruikt door BMX, Bladers, Skaters & Stuntsteppers zodat wij constant verbeteringen en feedback van onze eindgebruiker kunnen capteren.  Deze showroom kan je op afspraak bezoeken.  Contacteer ons dus op planetx@planetextreme.eu voor vragen of voor een vrijblijvende rondleiding in onze showroom zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bij PlanetX Indoor Park bouwen we enkel met de beste materialen. Zo zijn we de invoerder van SkateLite ® in de Benelux.  Het gebruik laat ons toe buitenparken te bouwen met eenzelfde duurzaamheid als indoorparken en tegelijkertijd alle voordelen naar prijs, onderhoud en het allerbelangrijkste naar rijcomfort en plezier.

Bij de initiele conceptvorming voor de opbouw van een park adviseren wij vrijblijven zodat aan alle ergonomische voorwaarden wordt voldaan.  Afhankelijk van de doelgroep (sport, leeftijd, …) zal het park er totaal anders dienen uit te zien.  En vermits de aanschaf van een park voor een langere termijn is, kunnen wij optimaal adviseren om de doelgroep maximal te bereiken en tevreden te stellen.

Wij, bij PlanetX Indoor Park, capteren op dagbasis feedback van onze gebruikers en kunnen u juist daardoor als geen andere bijstaan.

Wij hanteren ook geen verschillende bouwtechnieken of het nu gaat over een indoor- of outdoor obstakel, of het nu gaat over een privé of openbare aankoop.  De bouwtechniek is identiek enkel de topsheet kan verschillen naargelang de plaatsing en het budget.

Voor meer vragen contacteer ons.

 [:]

2 gedachten over “[:nl]Bouw en verkoop van Skate toestellen[:]

  1. […] we veel kennis en expertise opgebouwd die we willen delen met onze klanten. We gaan in 2018 dan ook diensten aanbieden waar het mogelijk is om voor onze klanten een skatetoestel te laten installeren op een locatie naar […]

Reacties zijn gesloten.