Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Deze site en haar inhoud zijn integraal de exclusieve eigendom van PlanetX Indoor Park VZW gevestigd te Stabroek, België.

Toepassing

Deze site en haar inhoud worden beschermd door het recht op de intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om elementen (teksten, beelden, lay out, logo’s, software,…) van deze site of haar inhoud gedeeltelijk of in hun geheel te reproduceren, te verspreiden, te wijzigen of mee te delen aan het publiek. Elke reproductie, verspreiding, wijziging of mededeling aan het publiek van een of meerdere elementen van deze site dienen te worden onderworpen aan de uitdrukkelijke, geschreven toestemming van PlanetX Indoor Park VZW, Planetextreme.eu en/of ESQ Products & Services BVBA.

De informatie/inhoud terug te vinden op PlanetX Indoor Park VZW, http://planetx)indoor-park.planetextreme.eu en al zijn subsecties en pagina’s, is correct. PlanetX Indoor Park VZW is echter niet verantwoordelijk voor de compleetheid van deze informatie/inhoud en kan hier dus ook niet voor verantwoordelijk worden gesteld.  De informatie/inhoud die dus ter beschikking wordt gesteld en hoe deze wordt geinterpreteerd, is volledig de verantwoordelijkheid van de persoon die ze waarneemt/gebruikt.

PlanetX Indoor Park VZW kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de diensten geleverd op de website, de informatie, externe links of links van derde partijen. PlanetX Indoor Park kan niet worden aansprakelijk gesteld voor mogelijk fouten, vergetelheden of onnauwkeurigheden van de informatie/inhoud van de website en dus ook niet van mogelijk besluiten of acties genomen tengevolge of gebaseerd op deze informatie.

De scholen en partners, die men kan terug vinden op deze site, zijn onafhankelijke bedrijven, die werken met producten/diensten van PlanetX Indoor Park.  De scholen en de partners zijn volledig onafhankelijk van PlanetX Indoor Park VZW en dus bepaalt PlanetX Indoor Park VZW op geen enkele manier de interne werking van deze scholen of partners.

Prijzen en kosten

De prijzen weergegeven op de website en in de webshop zijn inclusief 21 % btw.

De prijzen weergegeven op de website en in de webshop zijn exclusief verzend en administratiekosten. De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht variëren naar gelang artikel en locatie van verzending.  Prijswijzigingen kunnen ten allen tijden optreden voor zowel producten, administratie- en leveringskosten.

Levering

PlanetX Indoor Park VZW betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen.

PlanetX Indoor Park VZW verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats ongeveer één week nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijg je daar bericht van binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt geplaatst.

PlanetX Indoor Park VZW verzendt geen bestellingen onder de € 29,00,- (na aftrek van eventuele korting) buiten Belgie.

PlanetX Indoor Park VZW verzendt bestellingen enkel Belgie, Nederland, Frankrijk, Duitsland.  Alle andere verzendingen worden niet uitgevoerd of op vraag beoordeelt.

Voor de leveringsvoorwaarden wordt verwezen naar Leveringsvoorwaarden.

 

Bezorgadres en leveringsservice 

Als je bij PlanetX Indoor Park VZW bestelt, kun je zelf beslissen op welk adres je bestelling dient te worden bezorgd.

PlanetX Indoor Park VZW verzendt bestellingen enkel binnen Belgie, Nederland, Frankrijk en Duitsland.  Alle andere verzendingen worden niet uitgevoerd of op vraag beoordeelt.

Herroepingsrecht

Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 7 dagen. In deze periode heb je een herroepingsrecht; dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant – afgezien van de verzending & retourkosten die ter uwer rekening vallen – de artikelen die je hebt ontvangen terug te zenden. De artikelen dienen onbeschadigd en ongebruikt terug te worden gezonden naar

  • PlanetX Indoor Park VZW , Conservenweg 11D, 2940 Stabroek, Belgie

Je krijgt je geld in dat geval binnen 30 dagen terug.

 

Privacy Policy

Voor de privacy policy wordt verwezen naar de Privacy Policy